Privāti man atsūtīja vēl 3 bildes. Nezinu kautka bija aizdomas ka arī tas nav viņas, bet tineeye neko neatrod. Nav arī daudz brīva laika, lai pārbaudītu.
Neesmu tāda vecumā, lai apvainotos. Man vienkārši nav saprotams par kādu kaisli vispār var runāt saistibā ar fejām. Vajadzētu jau aptvert, ka fejai esi 1 no ~ 100 pipelēm mēnesī un tad x meneši / gadi. Tāpēc jau daļai ir problēmas ar mentālo veselību, jo daikti jau sapņos rādās un pa dienu vesals bars atnāk.
P.s. Gan jau kādam noderēs godīgs info, lai varētu izlemt vai doties pie šīs darbones.
Cienītais izklausās pēc diršanas. Vienmēr esmu pieklājīgs un nekad neuzstāju ja feja kautko negrib. Pirms atbraukšanas šī vēl palūdza, lai kafiju nopērku labi ok nav jau žēl. Ja Max 1min. Orālais un pēc 5min Tev prasa Tu jau beidzi davai es Tev noraustīšu ir ok ? Bildes no aizvēstures tā laikam arī normāla prakse gandrīz lielākajam feju vairumam.
Nezinu vecais kur Tev tur kaisle, bet sorry nekā personīga mans viedoklis paliks nemainīgs. Saprotu ka šobrīd piedāvājums ir nekāds, bet sevi par muļķi arī nevajag uzskatīt.
Šeit nav ko meklēt, vienīgais ko izpisīsiet būs jūsu laiks. Bildes ir no sen aizmirstas jaunības tagad vecums ir ~40. Šobrīd ir aptuveni 2x lielāka nekā foto redzama petite tipa meitene. Graujošākais laikam ir attieksme, kā jau iepriekš bija rakstīts krūtis, minci sāc aiztikt šī jau protestē, par procesu vispār nav jēgas runāt ja tā to var nosaukt. Liek justies itkā Tu esi parādā ja reiz esi atnācis. Kopumā viena no “worst ever” pieredzēm pēdējos gados, bezjēdzīgs apmeklējums.
Ierakstīts
Barona