Paslēpa Moderator, 14. jūnijs - Iemesls nav norādīts
10 minutes ago, Faktsss said:
telefona numurs jau neeksistee vinjai 🤣nejau te es ar vinu sarunaaju tikties cirvi 🤣bet nu ok es trollis kuram neiedeva 🤣
Numuru izsniedz privāti, sarakstē šeit. Tu pat šādu detaļu nezini, kas atkal norāda uz tavu mūldēšanu. Tagad tu teiksi, ka tev viņu iedeva čoms un viņai bija vienalga no kurienes viņai raksta nepazīstams cilvēks Ar tavu komuikācijas stilu un prasmēm, tu nevarēsi neko sarunāt.
Paslēpa Moderator, 14. jūnijs - Iemesls nav norādīts
On 6/7/2024 at 11:10 PM, Ummis said:
tā nav taisnība. pirmkārt tev pietiek ar dažām reizem mēnesī?
tad jūtu tev līdz tev galīgi nav paveicies. esi sapinies ar tādu kurai tikai no vīriešiem patīk naudu izsūkt. un nekas cits neintresē.
tu reāli arī vari iedomāties ka varbūt regulāri arī 30. eiro 30 min un tā ir liela starpība.
nē tām kas aizvieto mašu kulačokvu tikai pa maksu. un ja kas tad te ir pilns ar suteneriem. kur viņas tur suteneri. man ir aizdoma. tāpēc es to pasaku kā ir. un ne tikai.
te tam kurs to visu laiku ņemas par to ir starpība 30. eiro 30 min vai 100. eiro 30 min. kur nekad neviens nevar apgalvot ka šiet pa 100 būtu labāk. kaut kā tā. bet tas ir mazākais. ir visi citi blakus faktori.
Klau, tu tik daudz raksti par maukošanos un kas kā strādā, kā kam jānotiek.... Izskatās, ka tu esi suteners.
Kāds negrib iepostēt sludinājumu screenshot? Mana laža - vajadzēja autoru laicīgi banā aizsūtīt, tagad žēl tēmu uz miseni, bearboots vismaz bildes salicis.
Augstāk minētais links neved vairs uz sludinājumu, visticamāk, dzēsts. Pēc numura atrod kaut kādus no sexlaguna, intim24. Pašā puh atrod sludinājumus, bet ko uzspiež tā uz galveno lapu nosūta.
Ierakstīts
Paldies, pavēmu, paliku par 2kg vieglāks