prasīja avansu, bet beigas vienojamies, ka atbrauks pie manis uz viesnīcu. Teica, naudu uzreiz pēc atbraukšanas. Izklausijās dīvaini. Pēc tam uzrakstīja, ka varu braukt pie viņas bez avansa. Ok… nu bet kad atbrauksi tad tevi ielaidīs sievieta un iedot viņai 60 eur, tā būs saļa no summas 😂 sapratu, ka bezjedzīgi runāt. Tad atkal uzrakstīja, ka aybrauks uz viesnīcu pēc 18:00…. Vienīgais nenosauca dienu vai datumu… 😂 nerakstiet. Aaa… vēl ļoti prasīja selfi… atsūtīju bez sejas - nederēja. Obligāti vajadēja seju. Nesūtiet. Man paziņa aizsūtīja in kaut kādā veidā viņa foto bija internetā par izvarošanu un prasīja 1000 eur… protams pasūtīja dirst, bet noteikti ir kas uzķerās
Es biju un rakstīju par viņu. Ir ok dāma, bet var redzēt, ka ilgus gadus profesijā. Daudz špakteles uz sejas. Tetovējums uz rokas mēģina noslēpt baigo rētu - vai apdegums, vai lūzums… negribējas pētīt. Biju uz stundu, labi ņem mutē. Ja es nemaldos varēja arī A+.. sagaidā skaistā apakšveļā, bet ātri ņem nost - esot neērti))) tagad kopā ar draudzeni. Viņa jau tad stāstīja, ka ir družka un viņas kopā ceļo Viļņa-Rīga.
Отдал за час 3 оранжевых… курсирует частенько между Вильнюсом и Ригой… если не ошибаюсь то был у нее анал доступен… я не брал. Хватило обычного!
26.04.2024 в 20:19, Tor69 сказал:
Что ходил что не ходил😠С такими отзывами форум превращается хер пойми во что😴
А что я должен тебе еще написать? Я отписался как и писали до меня.. ценник можно узнать лично! Это занимает 5 минут… а на форуме я раз в неделю в лучшем случае
Сходил…все как и написали. Со следами бурной молодости. ))) но видно что следит за собой, Ухоженная, худенькая, силикон жестковат, но потискать нормально. Общительная. Массаж между выстрелами одно название…
Ierakstīts
Sveiki jaunā gadā…
nebiju redzējis šo sludinājumu. Arī search neko neizmet. Ir atsauksmes?
sludinās puhā.. rakstījis vēl neesmu