Tev kā "precētam",vajadzētu savu sievu uz rokām nēsāt nevis sapņot par minetu ar prezi.Bet nu...
Bet ko vecim darīt, ja tā uz rokām nēsātā uzskata, ka viņai vienkārši pienākas būt uz rokām nēsātai un pašai nekas nav jādara, lai laulības dzīve izdotos?
Cik stulbam jābūt, lai sūtīt savu bildi prostitutai.
Prostitūtai var droši sūtīt savu dick pic, bet parastām, nestrādājošām meitenēm gan nevajadzētu (ja vēlies tikt līdz tam brīdim, kad viņa aplūkos tavu mantību klātienē).
Es nedziedu odas nevienam bet norādīju uz nepatiesu "fejas" aprakstu,jo pret mani viņa izturējās ļooooti labi. Tad kāpēc maldināt citus cilvēkus,kuri pie viņas vēl nav bijuši? Jo ja Jūs 2-3,nu 5 cilvēki sejā neesat izdevušies un meitenei nebijāt patīkami,tad kāpēc dēļ tā ciest visiem pārējiem?) P.s. Izskatās,ka konkrēti Jūs un Jums līdzīgie ir absolūti atkarīgi no šī portāla un "fejām" - tas ir jūsu dzīvesveids!!!🤣🤣🤣
Patiešām profesionālas fejas nemāna klientus un nesludinās ar 15 gadus vecām bildēm. Viņas arī nesagaida, ka visi klienti izskatīsies kā Breds Pits jaunībā. Ko tas vispār nozīmē - "ja Jūs sejā neesat izdevušies"?
Ja klients ir kārtīgi ar ziepēm nomazgājies, nav sifilītiķis pēdējā stadijā, ir laipns un pieklājīgs, tad īsta sava aroda meistare mācēs sniegt izcilu servisu neatkarīgi no tā, ka viņš neizskatās kā Holivudas aktieris.
Ja par feju būtu padsmit pozitīvas atsauksmes no portāla vecbiedriem un viena vai divas negatīvas atsauksmes, tad viss būtu skaidrs. Šajā gadījumā ir vairākas negatīvas un tikai viena pozitīva atsauksme no ļoti uzstājīga STATIM.
Neesmu pie šīs fejas bijis, bet netaisos riskēt un velti notriekt naudu. Tāpēc man ir sava iestaigāta taciņa!
kad atbraucu, tad pagaidi vēl mazliet, tad vēl mazliet, tad tūlīt jau būs. Pēc 15 minūtēm apnika.
Tas varbūt ir pozitīvi. Meiča kārtīgi izbauda procesu (ar iepriekšējo jākli) un nav uzlikusi modinātāju. Pienāks Tava kārta un dabūsi stundu apmaksātās pusstundas vietā.
Tagad viss skaidrs. Meiča visu uzmanību veltīja @Leosexual kamēr @aarngaidīja mašīnā.
6 minutes ago, JānisBR said:
Tas varbūt ir pozitīvi. Meiča kārtīgi izbauda procesu (ar iepriekšējo jākli) un nav uzlikusi modinātāju. Pienāks Tava kārta un dabūsi stundu apmaksātās pusstundas vietā.
Tagad viss skaidrs. Meiča visu uzmanību veltīja @Leosexual kamēr @aarngaidīja mašīnā.
Kļūdas labojums: @daredevil85šoreiz tika klāt pirmais un kārtīgi izdarbināja viņu.
Izskatās, ka maxliet esi padzēsis copy-paste tekstus. Kur palika, ja kopts viss- bez gumijas?
Tas nozīmē, ka šajā reizē Porzingod bija aizgājis paģirains, nedēļu nemazgājies un kūsi nebija attiecīgi sakopis. Meitene uztaisīju ātru face control (un citu vietu control) un teica, lai lieto gumiju.
Mani grēki acīmredzot ir prasīt feju cenas un automātiski neskriet tajā pat stundā pie viņām.
Nesaprotu kāpēc sludinājumos nevar norādīt cenas un kurā Rīgas pusē pieņem. Tas ietaupītu visiem laiku un arī operatoram/fejai nebūtu simtiem reižu jāatbild uz vieniem un tiem pašiem jautājumiem.
Ierakstīts
Bet ko vecim darīt, ja tā uz rokām nēsātā uzskata, ka viņai vienkārši pienākas būt uz rokām nēsātai un pašai nekas nav jādara, lai laulības dzīve izdotos?