Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Светлана (23) 20342821
Ierakstīts
30 минут назад, Janis83 сказал:

Kapeec jaunai meitenei silikonu likt iekshaa? Kam vispaar vajag pupus palielinaat? Cenniku sev uzsist? Juus tachu pashus apjaaj par juusu pashu naudu.

nu kā minumums meitenei var nebūt krūtis vispār vai kaut kādu iemeslu dēļ palikušas tukšas vai “noslīdējušas” (tad visi kliegtu, ka dēlis vai spanieala ausis). galu galā viņa vienkārši var to gribēt.

man pašam nav nekādu pretenziju pret silikonu, ja tas nav super ciets un ir kvalitatīvs. nesaprotu ko tu te paniku cel, dēļ tā, ka meiča pupus uztaisijusi 😂😂 

Светлана (23) 20342821
Ierakstīts
16 минут назад, TypeB сказал:

Pirmo reizi biju pie Svetlanas uz stundu ļoti patika, pozas maina bez ierunām, paņēmu minetu bez gumijas un darbu ļoti labi darīja. Nevarēju beigt, piedāvājās lai beidzu mutē. Nesen ieliktas krūtīs tapēc diezgan jūtīgas un jāaiztiek maigi, bet tas man baigi netraucēja. 

Otro reizi gāju pieviņas draudzenes Evas kura tur pat darbojas. Gribēju iemēģināt jo pirms tam apsolīju Svetai ka kādreiz paņemšu trijatā ar viņas draudzeni. Un beigu beigās pierunāja uzreiz trijatā. Biju ļoti apmierināts abas jaunkundzes diezgan brīvā gaisotnē ņēmas ap mani tapēc nelikās neveikla pirmā reize trijatā. Pieredze 10/10 nevērtēju apartamentus, meiteņu izskatus(meitenes atbilst bildēm) un tautības. (Meitenes no Ukrainas un Krievijas). Man galvenais lai mans mazas draugs ir apmierināts. Diezgan draudzīgu kontaktu ar meitenēm sanāca nodibināt viennozīmīgi atgriezīšos. 

Izklausās pēc pašreklāmas 😃

Vera (44)
Ierakstīts
5 минут назад, Amu сказал:

она когда из лежачего положения встаёт ,  она пирдит влагалищем там что то булькает у неё ,  там уже всё окончательно разъёбано 

Кстати это не от возраста зависит, это просто слабые мышцы таза, такое бывает и у молодых девушек. Даже просто может быть такое потому что ты членом воздух «заталкал». Помню бывшая так этого стеснялась что аж плакать начала 

Inna (30 gadi) 26231927
Ierakstīts
34 минуты назад, Armani111 сказал:

Vecīt,ja tu jau esi dušā un viņa tev ir apmazgājusi krānu,diez vai arī pēc  sekojošajām darbībām,pats pamuktu😁

ja tā būtu meiča no bāra/kluba tad viss fine, bet no tādas “fejas” gan laikam aizietu

Inna (30 gadi) 26231927
Ierakstīts
26 минут назад, Armani111 сказал:

Bet otrajā reizē,jau bija 100% konveijers.Kamēr es biju dušā,šī pretī uz poda pamīza un vāveri apmazgāja pie uzlietnes😂

jesus christ, kāpēc tu vispār paliki pēc šāda brīnuma ? meitene vai sieva ok, jā, tā var darīt, bet nejau darbone 🤯

Алёна (‪+371 25 770 642‬)
Ierakstīts
1 час назад, Fantom12 сказал:

Bieži brauc pie mums. Ir ok gultā, var grozīt kā gribi un var vālēt dziļi, bet viņai ar degunu kaut kas nav kārtībā, dīvaini šņāc. Liekās jaunībā bija liela pieredze ar coco.

Spriežot pēc tā kā viņa liek sludinājumus, liekās ka atbrauc nostrādāt 2-3 diennaktis un brauc prom. Domāju, ka 2-3 diennaktis strādāt bez brīnuma veļas pulveriem ir nereāli : /

Ekaterina (19) 28207553
Ierakstīts
52 минуты назад, juicycock сказал:

Ja zobus var izmazgāt arī aiz vaiga var paņemt 🤣

Nezinu, nespiedu taisīt, kurš gan zin, moš vēl nokodīs, kadu krampi žoklī saraus 😂😂

Nu netaisa un netaisa, nekas traks, man tāpat patika viss. Vispār jaieskrien vēl pie viņas 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.