Paslēpa Moderator, 14. jūnijs - Iemesls nav norādīts
pirms 13 stundām, Nol1f3r teica:
Čali atslābsti! Blondy ir foršs zaķis, tik viegli ar viņu tikšanos nesarunāt, pat jauniņajam vai jau esošajam! Tā kā šaubos, ka Tu vispār esi viņu acis redzējis, izņemot tas foto kuras ir pieejamas xtrā! Tā kā turpin onanēt uz Blondy fotkām un sapņot par to, ka spēsi izdrāzt tādu ka viņa, jo pagaidām visa Tava bauda ir Tavā labajā rokā
vaitad es teicu kautko sliktu par vinju?😁tas ka tu nevari sarunaat tas nenoziimee ka citi nevar😁takaa sapnjo pats,es vinju pisu pirms vel vinja te vispar paradiijaas,kads vispar sakars ar sho vietni😁jus tiesham te kautkaadi dalbajobi esat😁kjip ja nebutu xtra tad vsjo pizdecs mauku dabuut nevaretu😁visas maukas seezh tikai un vieniigi te😁
pirms 13 stundām, PepeTheFrog teica:
Numuru izsniedz privāti, sarakstē šeit. Tu pat šādu detaļu nezini, kas atkal norāda uz tavu mūldēšanu. Tagad tu teiksi, ka tev viņu iedeva čoms un viņai bija vienalga no kurienes viņai raksta nepazīstams cilvēks Ar tavu komuikācijas stilu un prasmēm, tu nevarēsi neko sarunāt.
karoch tu reals daunis esi🤣kjip vinja visu muzhu sedeeja kautkada xtraa un citur vinjas nr nevareja dabuut🤣tev par aizstaveshanu gan iedos,sapnjo 🤣
On 9.06.2024. at 06:19, Nol1f3r teica:
Kārtējais heiteris kuram Blondy neiedeva? Ņemot vērā to, ka Blondy ir nepieejama visiem tad šaubos, ka viņa riskētu lai kautkāds random čalis tagad drāztu viņu bez preža un piešļāktu viņu pilnu
jaa jaa neiedeva un visu es izdomaaju,atslabsti😁saac aizstaveet un varbuut tev iedos 😁
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 5. augusts - Iemesls nav norādīts
foto feiks