Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Лена (25) 27156246
Ierakstīts
01.10.2024 в 16:25, Harover сказал:

Ideāla ar labu silikonu 4izmēra atstrādā ne pa jokam droši var iet , dziļais minets, un grozi kā gribi labs variants iešu vēl!

Bildes atbilst visam!

Aizmirsi piebilst kad viņai ir problēmas ar mutes higiēnu, nepatīkama smaka no mutes kad elpo, un zobi nav tajā labākajā stadijā. Fu bļeģ, gribu ātrāk aizmirst šo negadījumu. 🤢 Vienīgais bonus, dziļais minets. Sūkā tiešām labi. Figūra nekas īpašs. Seja arī. Uz bildēm ko sūta protams konča, dzīvē kā vienmēr, viss traģiski. Fotošops un filtri no katra rukša var uztaisīt princesi

Yana (23) 27144948
Ierakstīts
9 часов назад, MartinSaldus сказал:

Kādam saiet, kādam nesaiet. Pieļauju, ja monstercockam sanāca tikt ciemos, kad meitene jau konveijera nomocīta.

Šodien, laikam, viņa brauc prom.

Ja vina varētu tikt vaļā no sava sutinera/organizācijas un strādāt individuāli ar mazāku konveijeru, manai gaumei būtu ideāla meitene, kur piestaigāt 

Viņa diezgan bieži apciemo Rīgu kopā ar savu družku Asiya. Man liekās kopš vasaras jau ceturto reizi šeit. Pie Asjas vienu reizi biju ieskrējis vēl vasaras sākumā, ātri iztukšot balonus jo nebija variantu, bet no šīs meitenes aizgāju prom. Kaut kā biju noskaņots redzēt kaut ko smukāku. Protams katram ir sava gaume. Vienām patīk tas, otram šitas. Personīgi man viņa nepatika.

Алёна 26938454
Ierakstīts
18.09.2024 в 23:22, traxer сказал:

Она мне в приват прислала фотку в одежде, но видно по рукам что очень худая, решил не идти. Плохой опыт с худыми был, больше не хочу такое повторять.

Bildes ir viņas vai fake? Man viņas seja patīk, it kā simpātiska

София (21) 28246601
Ierakstīts
21.09.2024 в 21:37, klukste сказал:

Ar laiku mīlestība pārvēršas pieradumā.Pieradums noved pie rutīnas.Rutīna noved pie sānsoļiem,jo pietrūkst izjūtas,baudas,kaisles.Bet,lai kaut ko drastiski mainītu,tas jau par daudz prasīts,jo ir "Pieradums"dzīvot pašapmānā kaut kādās ilūzijās:"Man tak viss ir labi".

P.s.Pimpis vienmēr stāvēs!

Bet tie,kuri,tomēr,izdomā un saņemās kaut ko mainīt ir nenormāli,muļķi?

Tu esi mauka vai psihologs? 😏 Priekškam jūs te ar Vari hujņu rakstat? Visu temu ir piedirsuši ar savu filosofiju

София (21) 28246601
Ierakstīts
7 часов назад, xtris сказал:

Parasta,simpātiska meiča. 150€/30min? 

Tas ir pzdc!

Nu gluži simpātiska viņa nav. Nothing special. 150 tik tāpēc jo sūkā bez preža un bučojās. Nu pēc tā kad viņa ir pasūkājusi 10 pipeļus dienā, bučoties ar viņu kaut kā negribās. 😆 Man kā precētām cilvēkam ir drošāk kad meitenes sūkā ar prezi un bučoties ar viņiem personīgi man zapadlo.

София (21) 28246601
Ierakstīts
5 часов назад, ruivitoria сказал:

Izskatās, ka kontaktē aģents. Atsūtīts price un viss. Ja es nemaldos 150 pa 30min bija… pēc info saņemšanas, kontaktu neturpināju

Jā, meitenes pastāstīja kad kaut kāc džeks suteneris viņiem tur esot. Iebrauceis, bet uzturās Rīgā. Ja nemaldos tad mitinās Vagonu iela ar visiem operātoriem. Es arī jūtu pēc sarakstes kad kaut kas nav kārtībā, tāpēc atmetu šo variantu

02.08.2024 в 10:10, Leosexual сказал:

Kādas atsauksmes?

Bildes internetā nav, izņemot LT eskort sludinājumos.

https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-privet-lyubimye-me/7985874.html

image.thumb.png.f877af03fac00eac4332e3655c9717c3.png7985874(8515191)-privet-lyubimye-me.jpg

Daudz melo ,ganās pa Lietuvi. Seksā nekāda ,seja sačakarēta ar tūningu. Uz bildes ir viņa. Kad vālēju viņu no aizmugures ,pamanīju kad dupsī arī dod )) Cik saprtau ir atpakaļ https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-modelnoj-vneshnosti/8026397.html

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.