Biju. Iebraucēja, bet jau ir prom. Vecums atbilst, augums kā bildēs, bet, manuprāt, tā nav viņa. Simpātiska un aktīva. Kopumā ar + zīmi. Varbūt aizietu vēl.
Nu kur tad tu biji agrāk? 🤷♂️ Zinu kad viņa jau ir prom. Gribēju aiziet pie viņas, bet nekur neatradu nekādu info, negribēju riskēt. Viņa bija šeit divas reizes, nez kāpēc reklamējās tikai uz Gribu. Man tas saits ne īpaši patīk
Biju pie viņas divas reizes kad viņa bija pirmo reizi Rīgā. Pagājušajā vasarā ja nemaldos. Pirmo reizi bija viss ok, otro reizi satika mani pohaina, bija vel pālī pēc tusiņa. Strādā caur suķikiem, atbild operātors. Bildes īstas. Figūra laba, krūtis silikons. Sūkā labi, pišās ari labi. Ņēmu viņu vairākās pozās. Subjektīvi mans viedoklis - cipars 150 par pusstundu, nu nav viņa tā vērta. Šeit nav Dubaja, šeit ir Latvija. Ja pa 100, es iešu vēl, pa 150 neiešu, un nē tāpēc kad man nav naudas. Ar naudām man viss kārtībā. Vienkārši ir tirgus, un tirgus diktē cenas. Nu un protāms princips. @pifpafz Bet nu vienu reizi ja baigi gribās var aiziet. Labs aparāts
ir topiks par viņu, vairākas reizes ir bijusi te, pirmajā reizē bija pat ļoti ok, smuka, slaida, viss ok. otrajā reizē bija sapinusi mazās bizes matos, seja pumpās, so so karoče.. kā tagad, hvz
Šeit neko par viņu neatradu. Biju ieskrējis pie viņas. Normāla meitene. Normāls kniebiens par launaga cenu, tikai attieksme varētu būt nedaudz siltāka, ļoti vēsa, visu laiku lūr telefonā un čatojās. Nu es norakstīju uz to ka pirmā tikšanas reize. Apciemošu vēl, ja attieksme nemainīsies, nu tad vairs neiešu.
Tagad prasa 3 oranžos + 1 sarkans par stundu un 2 oranžos par pusi. Interesē kāds cipars ir bijis agrāk.
🤣 Ja tā ir tā pati Asya, man atsūtīja watsapā sms vai es negribu apciemot par viens oranžais un viens zilais uz pusstundu. Atbildēju kad nē 😆 Pilna pilsēta ar iebraucējām. Laikam ar darbiem švaki. Ja gribi uz stundu, droši raksti savu ciparu (divi oranžie) gan jau piekritīs.
Apgalvo kad bildes ir īstas, atsūtīja video, nav līdzīga. Prasa 7.0 par pusstundu. Negribu tērēt laiku, būšu pateicīgs par info ja kāc ir bijis pie šīs fējas.
Kās tieši nepatika viņas attieksmē? Vai ir vērts tērēt laiku un naudu?
Nē, attieksme ir ok, pac process nekāds, fēja low quality girl. Kā jau minēju, ātri nolaist balonus un aizmirst. Citās valstīs man liekās viņu pat par 30 eirikiem neviens neņemtu, tāpēc tik bieži brauc uz Rīgu
Atceros savu ciemošanās pie kādas ukrainietes. Paņemu uz stundu; pirmais piegājiens - oralais, tad otrais piegājiens - sākām missionary, tad pārgājām laikam uz doggy. Un re, ņemu es viņu no aizmugures, skatos uz to tevovējumu uz muguras un domāju, ka tas laikam atgādina kādu urlu seksu brīvības atņemšanas vietās Hvz priekš kam viņas sev taisa tos milzīgus zilus tetovējumus: kaut kas ar sava ķermeņa uztveri nav īsti kārtībā? vēl kas? Man viens ļoti labs psihologs reiz teica, ka šādu arodu piekopjošas sievietes dažreiz taisa biedejošus tetovējumus - zirnekļus, kukaiņus, vāboles utt. - jo zemapziņā vēlas atgrūst vīriešus un mazināt to vēlmi pirkt no viņām seksu. Varbūt tā arī ir.
Vairums no viņām ir psihiski slimas sievietes, kaut kur es lasīju, kad sieviete taisa sev pirsingus vai tetuvējumus, viņa grib izdaiļot savu ķermeni kā jaungada eglīti, jo viņai ar psihiku kaut kas nav kārtībā
Var maksāt 200, un pat 300, nav problēmas. Ja serviss atbilst cenai. Bet kad kartējā ukr fēja no šī kantora satiek tevi ar netīriem taukainiem matiem, pohaina, bez meikapa un lētajā apakšveļā, un process nekāds, sorry, neesmu gatavs maksāt tādas summas par low quality servisu. Esmu pāris reizes rakstījis operātoram lai uzlabo servisu. Saņēmu tikai smaidiņus. Nu tad fuck off. Rigā ir daudz tādas pašas ukr fējas par 100.
Ukr kantoris, darbojās Rīgā kopš pavasara, pāris meičas ir redzētas, bet ceņiks padārgs. Vairs neeju pie viņiem. Nafig man drāzt ukrainietes par 150 ja blakus ir tādas pašas par 70/100 un ne sliktāk
Pieņem Marijas ielā. Fake bildes, dzīvē nekāda. Maza auguma spāniete. Aizgaju prom nikns. Reāli zb kad sūta feiku un atver durvis kroksis, tērē tik laiku.
Tātad dzīvoklī darbojas 2 jaunkundzes Svetlana no Ukrainas un Eva no Krievijas. Abas meitenes atbilst sludinājumam bildēs.
1.x biju pie Svetlanas meitene diezgan komunikabla un jautra augums ļoti labs svaigi ieliktas krūtis tapēc aiztik nevarēja vai arī ļoti maigi, bet galīgi netraucēja. Pie pakalpojumiem paņēmu MBR ko meitene ļoti labi pieprot. Procesa laikā nevarēju beigt, tapēc meitene piedāvājās pabeigt procesu mutiski un pat ierosināja lai beidzu mutē, jo tā viņai pat vieglāk, man protams iebildumu nebija. Viss pasākums bija diezgan jautrā un draudzīgā gaisotnē. Vārds pa vārdam un apsolījos nākamajā reizē apciemot abas divas meitenes kopā uz duo.
Tākā nekad nēsmu darbojies ar divām jaunkundzēm kopā nolēmu nākamajā reizē iemēģināt kolēģi Evu lai saprastu vai vispār tikšu ar abām kopā galā. Atnācu pie Evas un abas meitenes jokojot piedāvāja lai nemīkstinos un paņemu abas uzreiz, un piekritu. Galu galā biju ļoti apmierināts meitenes jautras un strādīgas manu pirmo reizi ar divām padarīja neaizmirstamu. Abas meitenes pizas maina bez ierunām, mutiski arī labi strādā. Dušas pieejama, telpas tīras, dvieļi tīri. Stāvvieta arī bija pieejama, bet nu vecrīga ir vecrīga (ja kādu uztrauc cena par autostāvietu) mani katrā ziņā tas neuztrauc. Vienozīmigi iesaku un atgriezīšos. Mans mazais draugs arī priecīgs un apmierināts.
Copy/Paste. 😆 Kurš tad rakstīja šo burvīgo odu? Suteneri paliek gudrāki, vairs neizmanto google translate, tagad prasa klientus rakstīt atsauksmes. Nu nu
Bieži brauc pie mums. Ir ok gultā, var grozīt kā gribi un var vālēt dziļi, bet viņai ar degunu kaut kas nav kārtībā, dīvaini šņāc. Liekās jaunībā bija liela pieredze ar coco.
Koroče visas UA darbones bija aizņemtas, bet man vajadzēja steigā iztukšōt balonus, sarunāju šo fēju par vienu zilo, vienu orandžo uz ātru palku. Pieņem Bruninieku ielā. Dzivoklis ir zināms, biju tur vairākas reizes. Tur arī ganās visiem zināma Elina. Izskats šai fējai nekāds, tāda lētā šmara, liela rēta uz vēdera pēc ķeizargrieziena, pupi karājās kā koker spaniela ausis, ģīmis nekāds, tāds pastūlbs. Šeit uz bildēm protams pilnīgs fotošops. Process nekāds, ātri nobeidzu un devos prom. Kategoriski neiesaku šo darboni. Saudzējiet savu psihiku 😆
Ierakstīts
Nu kur tad tu biji agrāk? 🤷♂️ Zinu kad viņa jau ir prom. Gribēju aiziet pie viņas, bet nekur neatradu nekādu info, negribēju riskēt. Viņa bija šeit divas reizes, nez kāpēc reklamējās tikai uz Gribu. Man tas saits ne īpaši patīk