Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

Noskatīju šo jaunkundzi, pirms paspēju izlasīt šo garo diskusiju. Tādēļ varu neitrāli novērtēt. 

Apciemoju dažas reizes, jo piesaistīja tieši meitenīgais miesas veidojums. Tā kā viņa arī mazliet pietēlo tādu skolniecīti, sasien matus divās astītēs, ķiķina, tad iespaids ir ļoti seksīgs (atbilstoši lomai). Pretēji šeit dzirdētajam, kopumā man patika un vienmēr tikšanās sākās un beidzās draudzīgi. 

Fotogrāfijas, kas ir redzamas dažādos sludinājumos un šajā diskusijā, atbilst patiesībai. Augums ļoti jauneklīgs, slaida, mazas krūtiņas, smuks dupsis. 

Uzvedības ziņā var just, ka kaut kas dīvains tur apakšā ir, bet saziņā ar mani viss bija labi. Varbūt tādēļ, ka jau sākotnēji izveidojās normāls kontakts. 

Procesā ir zināmi untumi - nepatīk dažas pozas. Norādīja uz to samērā laipni, bet kopumā prieku tas nedaudz samazināja. Orālais bija normāls, zobi neķērās. Bet nebija arī nekas izcils.

Kopvērtējums:

(+) jauna un seksīgs augums, vienmēr pieņēma pēc norunas, pēc finiša nemet ārā un mīļi pamasē
(-) vecs izliekamais dīvāns, untumi ar atsevišķām pozām, gultā samērā pasīva

Dažas reizes ar prieku apciemoju. Vairāk neiešu, jo vairs nav interesanti.

Krista(36),29956992
Ierakstīts

Arī esmu bijis, neko daudz jaunu nepateikšu. Skatoties pēc sejas, vecums varētu būt ap 45. Augums ļoti labs, daža laba 20-gadīga varētu apskaust. Krūtis nelielas, bet turas labi. Viņai ir raksturīga tāda mīļa attieksme, kas kādam patiks, bet man nepatika. Paglāstīs, papaijās, mīļus vārdus pateiks, kādu komplimentu. Tas tieši mani atgrūda, ja meklējat kādu nerātnāku, rupjāku, agresīvāku meiteni, šī nebūs tā. Ja gribas mierīgi parunāt-padrāzties-parunāt, tad šitā būs laba.

Izturība varētu būt lielāka. Protams, nečīkstēja, kā daža laba cita, bet jutu, ka nav tā tempa dāmai.

Vieta Elijas ielā normāla. No ārpuses baisi, iekšpagalms, tumsa. Dzīvoklis labs, vannasistaba tīra, kārtīga.

Es personīgi vairs neiešu, bet slaidu mature cienītājiem ieteikšu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.