Satiku tajaa hotelii pardaugavaa ko vinja piedaaavaa. Baatdainais kungs attaisiija durvis panjeema 25 eur un pateica istabas nr. Biju pirmais, peec tam ieradaas arii roxy pati. Bijaam sarunaajushi ka panjems liidzi dazhaadus kostiimus ko piedaavaja izveeleeties. Bet pa lielam tas lieks jo tas kostiims ljoti aatri taapat tiek novilciits nost
profesionaale baigaa, visu dara labi, divenu bez probleemaam var izmantot bet vieniigi nav tur nekaadas kompresija vairs. Taa kjeksitim var izdariit. Diezgan aatri piebeidza mani bet biju uz stundu runaats, taapeec piedaavaaja izmaseet un tas bija ljoti labi, bez maz vai ar visi augumu un pietiekami speciigi jo pati it kaa diezgan maza pret mani attieciibaa.
otreiz nav sanacis ciemos, vienmeer liekaas ka var tomeer kautko labaaku. Lai gan price perforMance te tiesham labs mana gadiijumaa
Ljoti laba atieksme meitenei. Kjermenis dabisks meiteniigs bet pieredzeejis. Itkaa gatava perversijaam bet tomeer robezhaam ko nav gatava paarkaapt. Interesanti parunaat var arii. Blowjob laikam labaakais kaads man bijis, ljoti slapji un dzilji
Ierakstīts
Kopaa 95 sanaaka laikam jo 25 bija par viesnicu