Cik atceros no Tērbatas ielas Hell tevi izmeta par dzeršanu un netīrību, tā ka ne tev spriest par to, kas tur notiek. Un kad kaut viena no tām Vecrīgas Kink Devil mammītēm mācēs kaut trešo daļu no tā, ko māk Natālija, tad arī varēs sākt domāt par attiecīgām summām par sesiju. Bet tev tas nespīd, tā ka atslābsti.
nav pareiza informācija, iemesls esot, ka it kā es lietojot alhoholu un uzmācīties vīriešiem, lai gan pēdējos 5 gados man bija 3 seksa partneri un es nekad neuzmācos vīriešiem, jo man tas neinteresē un ir pavisam citas prioritātes
un jā apmeklēt hell studiju aizliegts esot gan man un arī Kristīnei, tāpat esmu tur bijusi, bet patiesais iemesls bija konkurence, jo bijām tad lieliskas un trakas , un HELL studijā ar foršām Kundzēm bija sūdīgi, fūrijas, kas ganījās hell studijā tērbatas ielā studijā laikam domāja, ka kādu mēs atņemsim. kādu apakšējo
tad kad Kristīne no manis aizgāja kļuva viņa par kuci, kā Kundze viņa bija normāla ... bet izskatās līdz ar liekiem kg pazaudēja daļu prāta, dzirdēju pat Modrim devusi sevi pist. un neskaitāmiem Jāņiem un aleksiem
Godīgi sakot sūdīga tur studija, man kādi pazīstami īrēja telpas, taču tās ir neomulīgas un pat Džekiem nestāvēja uz savām kucēm
lai nu kā cilvēki ir skaudīgi un man savukārt bez tērbatas studijas pietiekami interesanta dzīve,
Tur nu gan nav nevienas foršas Kundzes, tādas resnas nekoptas mammītes ar ambīcijām, kā arī pati studija neizceļas ar tīrību. Tāda prasta vistu kūtiņa Vecrīgā
domā Tērbatas ielā hell ir normālas Kundzes , Natālija Sorokina grib 500 par divām stundām un cik tādu ir viņās cienīgu kuri to var atauties, un tāpēc ir arī cita līmeņa studija un ļoti mājīga ar labu aprīkojumu
Ierakstīts