Ne tikai! Palasi atsauksmes un pēc tam pasaki ka viņa ir engelis!!! Un saukt par piderastiem lielāko daļu no klientiem lūk tā ir visatļautība.
Palasot forumā spamotājus, es pat nebrīnos, ka liela daļa rakstītāju viņai arī ir tie pidarasti 🤷♂️
Bet viņa taču vēl jo projām strādā, tātad darbs un nācēji ir. Neatnāksi tu, būs 5 citi, kas to labprāt izdarīs. Jebkurai darbībai vai rupjībai ir racionāls skaidrojums.
PS. Ārsts neesmu, diagnozes neuzstādu nevienam. Pat deģenerātiem, kas šeit ganās
Lai viņa šī pider*ste iet nah*j. Droši vien ir slima un ienīst visus apkārt. Brīnos kāpēc sludinājumu saiti vispār šo maitu sludinājumus publicē. Viņas attieksme ir neadekvāta. Lamājas ka veca slima kuce. Aktīvi publicē savus pakalpojumus, bet pakdlpojumus nesniedz. Izlasīju ka daudzi ir pazaudējuši naudu. Viņa laikam ir parādā saviem bijušiem klientiem. Paldies visiem kas par šo "brīnumu" padalījas. Portālā gribu lv ir sludinājums no viņas (tur viņa ir Maija20). Nolēmu paskatīties. It ka smuka uz bildēm, manā gaumē. Atstāju komplimentu zem bildes un domāju ka vēlāk uzrakstīšu. Kad ienācu vēlāk un mēgināju viņai uzrskstīt, ieraudzīju ka esmu noblokēts. Reāli paldies viņai par to ka nepazaudēju naudu. Plānoju vēl dzeramnaudu labu atstāt.
Viņa ir "pideraste", jo izdzēsa tavu komentāru un nobloķēja? 😱 ārprāts, kāda visatļautība. Tik tiešām "pider aste"
Pie šīs fejas piedzīvots viens no labākajiem servisiem. Daudzās lietās izlutināja mani un tas ir sūdīgi, jo līdzīgu atdevi un izpildījumu gaidu tagad no citām
Biju pagājušajā nedēļā. Labi, ka iepriekš palasīju šeit kas sagaidāms
Saziņa whatsapp īsa un konkrēta. Drusku pressingo, bet ja esi biznesa cilvēks, tad ir pierasts.
Pārbaudījas zobus kā zirgam, izpētīja pumpas un izlamāja par to, ka kūsa nav noskūta līdz nullītei. Man bija nofrizēts uz kādu vienu centimetru garumā, jo pavisam lisijs manā vecumā izskatās pārsplēti, manuprāt. Bet viņasprāt jebkāda kūsa esot nehigiēniska. Kad pa jokam aizrādīju, ka pašai maza brazīļu strīpiņa, tad sapratu, ka viņai humora izjūta pieklibo uz abām kājām.
Paņēma papīra dvieli, izdūra caurumu daiktam un uzsēdās tā virsū, lai kūsa neskarās klāt viņas lisajai kaķenei. Smieklīgi, bet labi, ka rūpējas par higiēnu.
Meitenei ir psiholoģiskas/psihiatriskas dabas problēmas, bet izskatās, ka tās tiek kontrolētas. Tāpēc izturaties ar cieņu un iejūtību, klausiet rīkojumiem un pretim nerunājiet. Tad, visdrīzāk, ka viss būs labi.
Vārdu sakot biju sagatavots un tāpēc sanāca ok. Ja kādam gribas svaigu un slaidu meiteni, tad ir vērts nomēģināt.
Šis ir ekskluzīvi 🤣🤣🤣🤣 mazā feja spēj pārsteigt un paķert uz izbrīnu.
Man staigāšanas stāž mērāms vairāk gados nekā pašam šim tauriņam, bet ko tādu pirmo reizi dzirdu 🤣🤣🤣🤣🤣
Да какая информация? Бегемот там весом под 90 кг. Дверь открыла в прозрачном халатике - сиськи висят, живот выпирает. Я развернулся и уехал. Сэкономил 4 синих.
Un paskatoties sludinājumam pievienotās bildes rodas sajūta, ka tevi sagaidīs 45kg smalka feja? Tu nopietni ? 🤣
Paslēpa Moderator, 14. jūnijs - Iemesls nav norādīts
pirms 14 stundām, Ummis teica:
es ar ""suteneriem"" vai suteneriem reāliem te negribu runāt. tu aizej sutener parunā ar tiem kas izdomāja prostitūciju ierobežojošo likumu. un uzprasi kad beidzot iekļaus to visu profesiju klasifikatora lai vismaz protas maksāt nodokļus no tām summām un vismaz budžetam neaiziet gar degunu tas viss. Par to man gan nerūp, jo tāpat to naudu nopļekarē kā saka. Bet reāli būs arī kāda aizsardzība kaut cik tā teik,t klientam no viņām ar ironiju sakot, ja jutīsies slikti pa 100. eiro uz 30 min, tad varēsi vainot kādu un pusi morālajā kompensācija dabūs apakaļ. Tā teikt, tad varēsi ar visu trāderīdi to visu pasākumu nolaist uz 50. zini.
Kāpēc ti k nesakarīgi? Tāpēc ka jūsu komenti tādi ir? un kāpēc, lai viņš būtu sakarīgāks ko? Tāpēc ka visas prostitūtu pirkšanas attaisnošana te ir var teikt ko grib un ar putām uz lūpām kaut ko censties iebilst, ir nesakarīga un vispār ""slimi"" jo seks nav tas kas būtu reāli jāpērk. Pirkt seksu vispār ir ""slimi"" tā ir perversija.
Tu esi no tās kategorijas, ko fejas dēvē par dročeriem ?
Skolnieciņ, tu esi sajaucis virzienus. Cāļa forums citā pusē
Šitās īstā adrese kur viņa dzīvo un kur nepieņem klientus ir 100 metru attālumā no manas adreses plus man ir zināms viņas īstais vārds uzvārds facebook konts un zinu ar ko viņa ir draudzêjusies pēdējo 10 gadu laikā un zinu viņas draudzenes.
Un izejot no manas kāpņu telpas ir redzama viņas kåpņu telpa
150€/h un A par papildus maksu
Jā un pats galvenais netaisos šeit izpaust īsto vārdu uzvārdu un bildes arī īstās netaisos rādīt NEPRASIET
Dalbojobs. Tjipo noblatoji ? Tagad mums tevi uz rokām nēsāt un palīdzēt nokratīt ?
Ну хочет девушка секса без резины, ну и что. А с кем тогда этим заниматься ? Если только обоим перед сексом сдать анализы на ВИЧ, тогда можно ебаться без резины.
Жаль что в Латвии нет быстрых тестов на ВИЧ в продажи. Так можно было бы смело с любой трахаться без резинки, только предварительно проверится быстро. Если у кого есть такие тесты, я куплю.
Un tjipo pohuj, ka hiv ir inkubācijas periods, vai ne ?
Nav naudas lai maksātu par Nr uzziņu, bet interese par meiteni ir? Nopietni?
Da no tiem rakstītājiem un info ievācējiem 80% ir sīkie, ononisti un konkurentes. Tik hui zin kāds no tā viņiem labums. Moš lai labāk noiet mājās zem sedziņas, kamēr mamma neredz 😆
Ierakstīts
Un kas tajā tik slikts?