Juus maksaajat naudu, tad arii dalaties pieredzee, iespaido, diskuteejat par doto tematu. Lai Jums pashapzinja un seksuaalaa aktivitaate vienmeer augstaa liimenii. Un jaa lai Jums resursi par kuriem guut iespaidus. Nebuus nauda, nebuus arii medutinjsh. Par juusu naudu tachu meietene jaunos pupus ielika. Tad arii spaidat tos liidz atkal jauns apgreids pupiem buus vajadziigs
Kapteinis Acīmredzamība steidz glābt šo forumu 🤯
paldies, varoni, bez tevis mēs nekad nevarētu iedomāties, ka prostitūta uztaisa krūšu operāciju par naudu, ko sapelna no klientiem 😱
Ja gribat kaifojat par limiteeto laiku kuraa notiek ejakulaacija un spaidat silikona pupus. Galu galaa juus tachu par to naudu maksaajat. Juus esat iisti viirieshi!
gribam un kaifojam, kur problēma?
un termins "īsts vīrietis" reāli krata tikai kompleksainiem neveiksminiekiem, kuriem šķiet, ka viņiem ir kaut kas jāpierāda apkārtējai pasaulei
nepatīk prostitūtas- neej pie viņām, vai tad kāds spiež? varētu padomāt, ka kāds ar varu vilka šeit reģistrēties un lasīt
31 minutes ago, Kaamis said:
Kaut kas man liek domāt, ka šo raksta sieviete
visticamāk! pie tam par "īstuem vīriešiem" parasti viskaismīgāk spriež resnas un neglītas, kurām neviens nepievērš uzmanību 😁
pozitīvais- bildes īstas, meitene jauna, figūra laba, apartamenti labi (Teātra iela, aiz Galerija Centrs)
tas, principā, arī viss labais
pats process superkonveijerizēts, nu apmēram kā ar kkādu robotu drāzties
topiņu nost nevelk, kko par operētām krūtīm teica. nu bļe, kko tādu pirmoreiz piedzīvoju, tad tajā palagā ar cenām un dopiem varētu to pieminēt 🤬 un pēc tam fejas žēlojas, ka viņām daudz jautājumus uzdod...🤬
pēc dušas uzreiz uz gultas, nekādas maigošanās, uzreiz nestāvošam gumiju virsū un minetu
minets tāds nekāds
tad pats process- nu vismaz nebija slinka augšā uzrāpties.
ok, vēl viena laba lieta- no aizmugures ir forši viņu tā spēcīgi ņemt, par to plusiņš
bet visu bojā viņas jautājumi "vai jau beidzi" utt
un kad beidzot finišē, tad neesi vēl līdz galam beidzis, šī jau stumj daiktu ārā
tā ka nu tāda pieredze- nav gluži galīgi slikti, bet pats vairs neiešu un, savelkot visus + un -, citiem laikam nerekomendētu
btw, kāpec meklējot pēc tel nr, neatrod šo topiku?
dažas darbones domā, ka viņu laimes rievas apmeklējums ir tāds dārgums, ka pret klientu var izturēties kā pret suni
nē, nu gan jau tur koks ar diviem galiem- noteikti ir arī rupji un neadekvāti klienti, bet tomēr- ja es komunicēju pieklājīgi, tad sagaidu arī cieņu pretī
lielākais mīnuss manā skatījumā ir melošana- jau pēc bildēm likās, ka krūšu tur nav, bet sarakstē apgalvoja, ka esot 2. izmērs, kas principā ir normālas krūtis. dzīvē tur labi ja 1, nu tikpat kā nekā nav
līdzība ar pārfotošopētajām bildēm arī nosacīta- nepārprotiet, viņa ir simpātiska dzīvē, bet nu galīgi ne kā bildēs
tikšanās laikā mīļa un jauka, attieksme ok, process man personīgi likās nekas īpašs (meitene centās, negulēja kā baļķis, bet nu man kkā ne īpaši aizgāja tas viss)
vai ieteiktu citiem? ja patīk jauna un slaida un tāds meiteņu tips, tad var mēģināt, bet pats es gan otrreiz neiešu (bet arī šo pieredzi nemaz nenožēloju)
Ierakstīts
Kapteinis Acīmredzamība steidz glābt šo forumu 🤯
paldies, varoni, bez tevis mēs nekad nevarētu iedomāties, ka prostitūta uztaisa krūšu operāciju par naudu, ko sapelna no klientiem 😱