Sāku domāt, ka būšu ticis pie vietējā operatora bana par sliktu review atstāšanu tajā pašā dienā. Vai kādam vēl ir tā gadījies?
man ir bijis ka es izjautāju čo pa čom, atnāk ziņa nu ti budesh? Es neko neatbildu, jo savaldzināja mani cita, atnāk ziņa neabežaisa ja tebja zablokirovala! Izkodu kurš kantoris, ja tur bija kautkas labs ko darbināt, rakstīju no cita nr. 😁
Karoče biju šo notestēt, pieņem Vrīgā, tā kā teikt lokāciju bija ērtā, atbildēja ātri ka var pieņemt, biju uz vietas, sarunāju pusmaratonu, pirmais iespaids nav tāds zirga ģīmis, kā sludeklī, varbūt pat nav viņas foto, sieviete ap 40, simpātiska man likā, ziedi pa priekšu, duša, iznāku šī plika, stāvus pamaigojāmies, augums sievišķīgs, krūtis 2-3 izm,šai patīk ka spaida, patika ka galus pazelē,paralēli ar roku pa kājstarpi, ir krūms starp kājām, tas ok, bet sāni Rugājos tas nepārāk, higiēna ok,tad uz gūltu gumija virsū uzvelka ar muti, zelē labi, man patika ka neaizmirst par bumbām,tās arī palaizīja, uzkāpa virsū, šī pakaifoja, kustējās, stenēja dabīgi, sevi čamdīja, starp pozām pazelē tas pluss, noliku četrāpus skats labs, pakaļa nav liela ne maza augums ar vidukli, tā varēja vālēt kā grib, ātri, lēni, stipri vāji, pati sev zelēja īkšķi,tā kā gumija bija uzvilkta biku nepareizi, nenāca strauta no kairinājum, bet ieslēdzu morālo, un piegrūdu gumpīti, un te ir tā starpība kur un kā beigt, man patīk izšaut brīvi, nevis zem slodzes spiest pret gumijas izstrādājumā ,bet tā ir tēma citā tēmā.
vai iesaku, jā ja grib milfu pakurbulēt bez konvējera piesitiena, a varbūt man tikai paveicās. A varbūt nav kustības pie šās un tāpēc tā izturējās, nogribējusies.
vai iešu vēl, jā ja sanāks braukt garām un nebūs citi varianti.
joppcik, ja Tu uzrunā, Tu jau esi viņai parādā, viņai, vai kamtur viņas menedžerim, parasti pēc texta nu Ti budesh, vai kagda tebja zdates, ja neatbildēsi būsi ļaunais, zinu kurā kantorī esmu blacklistā ar vienu nr, a man ir vēl cita nr, ha.
Tur var traumas dabūt ne tikai no tiem, bordeļa turētāji ir arī bargās kundzes kuras kārtīgi pārmāca kā ir jāuzvedās ar klientu, jaunkundzēm, viena darbone savulaik stāstīja par Cīruhes prieka namu, turētājiem.
Ierakstīts
man ir bijis ka es izjautāju čo pa čom, atnāk ziņa nu ti budesh? Es neko neatbildu, jo savaldzināja mani cita, atnāk ziņa neabežaisa ja tebja zablokirovala! Izkodu kurš kantoris, ja tur bija kautkas labs ko darbināt, rakstīju no cita nr. 😁