Pa 70 nav vērts ir tagad viena ukraiņu masiere ss.lv ar lieliem pupiem samera jauna pa 60 un juglas masiere pa 70 smukaka un salīdzinoši labāk taisa masāžu
Šitā viegli paglauda un viss
Juglas masiere ir tiešām forša, arī reāli smuka, taču "jestj ņjuans" - lai nu kā - meitene strādā uz rezultātu un rezultāts būtu pēc iespējas ātrāk pacientu dabūt ārā pa durvīm. Mans personal best, ieskaitot dušu, ir bijis 23 minūtes stundas vietā.
Sveiciens! Ja kaut kur norauju greizi - tas mans pirmais ieraksts, paļaujos uz administrācijas pielaidību.
Par meiteni jau rakstīts sadaļā "atsauksmju pieprasījumi", saite zemāk, taču man šķiet ka tautai jāzina savas varones un īstā vieta būtu šeit, pie masāžas.
Ļoti pozitīva pieredze. Pievienojos visam kas rakstīts iepriekš, īpaši nav ko piebilst, ja nu vienīgi to, ka disko-duša arī man radīja zināmu stresu.
Patiešām draudzīgi/lietišķa attieksme, pulkstenī neblenž, nemaz nav sajūta ka ka tik ātrāk dabūt sausu un tad dvielis duša sveiki, kā man ir gadījies pat ar tiešām jaukām meitenēm kuras prasa trīs zilus un kaut ko vienu sarkanu Juglā kur no sveiki līdz atā stundu garai masāžai pagāja knapi 23!!! minūtes.
Nemāku teikt vai tas tiešām ir lingam, taču šī ir mana visu laiku top 3 pieredze, kopš 1997 gada.
Telefonu meitene nepublicē, taču saziņa Telegram bija korekta un ātra, norunātajā laikā mani sagaidīja.
Uz 10 rausta tikai D-vs tas kungs, nu varbūt vēl Santa, taču nākas šo 10 iedot arī viņai.
Telpas ~7, ir OK.
Noteikti iešu vēl, viennozīmīgi varu ieteikt.
Cenas / kvalitātes attiecība - es paņēmu 2h par 2 oranžiem un trim sarkaniem un nenožēloju, punktus ielikt nevaru, jo ... kā teica slavens austriešu akvarelists "Katram savs", vienam pērles par sīkām, citam zupa par plānu.
Atrašanās vieta - manuprāt ērta, Visvalža ielā, ir kur bez problēmām nolikt auto.
Citējot no meitenes rakstītā Telegram piedāvājumā:
"1. Forša un kārtīga stundas ķermeņa masāžiņa bez happy end
2. Forša pusotras stundas pilna ķermeņa masāža bez happy end
3. Forša stundas masāžiņa ar lingam happy end ar rocinju
4. Tikai happy end ar rociņu ar lingam elementiem, kur spēlējos ar draudziņu, riekstiņiem un apkārt un mērķis nav pēc iespējas ātrāk pabeigt (līdz pusstundai)
Neguļu, nesūkāju, kuni nepiedāvāju, nemasēju kaila (arī topless), bet varu smukā veļiņā. Pieskarties var, bet nemīcīt melones un nelīst starp kājām.
Īrēju masāžām mājīgu telpu netālu no Origo. Duša arī ir."
Ierakstīts
Juglas masiere ir tiešām forša, arī reāli smuka, taču "jestj ņjuans" - lai nu kā - meitene strādā uz rezultātu un rezultāts būtu pēc iespējas ātrāk pacientu dabūt ārā pa durvīm. Mans personal best, ieskaitot dušu, ir bijis 23 minūtes stundas vietā.